Στον Τσακαλώτο η απόφαση

0

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ 49 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο παρέπεμψε τον Δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ), Γεώργιος Τερζάκης την παραχώρηση στο Δήμο Καλαμάτας της χρήσης των 49 στρεμμάτων δημόσιας έκτασης στη Δυτική Παραλία της πόλης.

Ειδικότερα, κατά τη χθεσινή (5 Φεβρουαρίου 2018) συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας Π. Νίκα. με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ), Γεώργιο Τερζάκη, στο γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η παραχώρηση στο Δήμο της χρήσης των 49 στρεμμάτων δημόσιας έκτασης στη Δυτική Παραλία της πόλης. Προηγουμένως ο Δήμος Καλαμάτας είχε προβεί όλες τις ενέργειες που του υποδείχθηκαν (τροποποίηση ΓΠΣ, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ).

Ο Γ. Τερζάκης παρέπεμψε στον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για την τελική απόφαση, αφού όπως τον πληροφόρησε, τα 49 στρέμματα έχουν εξαιρεθεί από τα περιουσιακά στοιχεία της «Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» και, επομένως, είναι στη διάθεση του Υπουργού Οικονομικών η παραχώρησή τους στο Δήμο Καλαμάτας κατά χρήση. Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η άνοδος του Δημάρχου στην Αθήνα για το Υπουργείο Οικονομικών.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.