“Στη φαντασία του Τατούλη τα περί στήριξής του”

0

 ΚΑΙ Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Με καθυστέρηση 15 ημερών και μετά τις αντιδράσεις των Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας και Μεσσηνίας (δείτε εδώ), εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (11/4/2018) και η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας για τα όσα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 26/3/2018 περί στήριξης της παράταξής του «Νέα Πελοπόννησος» από το κυβερνών κόμμα, σημειώνοντας ότι αυτά «ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του».

Ειδικότερα ο κ. Τατούλης σε αποστροφή του λόγου του, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης του Πε Συ, είπε στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Σώματος «Πελοπόννησος Πρώτα», Ν. Πατσαρίνο: «Νίκο παθαίνεις “ταράκουλο” γιατί ακούς ότι η παράταξή σου θα στηρίξει εμένα και την παράταξή μου».

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας έχει ως εξής:

Για τα όσα δήλωσε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο πρόσφατα ο κος Τατούλης, περί στήριξής του από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του και φανερώνουν τον διακαή πόθο του για τη διατήρηση της καρέκλας του Περιφερειάρχη με κάθε τρόπο.

Θέλουμε να διαμηνύσουμε στον κο Τατούλη πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη διακυβέρνηση της χώρας με καθαρή εντολή του Ελληνικού λαού να απαλλάξει τη χώρα από τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σ αυτή τη πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια με το χειρότερο τρόπο.

Οι παθογένειες αυτές έχουν να κάνουν με το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας και ο κος Τατούλης είναι ένας από τους εκφραστές του.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αρραγές μέτωπο για όλη τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για να φέρουν τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, τη τιμιότητα και την ειλικρίνεια στη πολιτική ζωή της Περιφέρειας, στοιχεία με τα οποία δεν συνάδει η μέχρι τώρα πρακτική με την οποία πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κος Τατούλης.

Καλούμε όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να συνδράμουν στον αγώνα αυτόν, προκειμένου να κάνουμε πράξη, τα όσα με τόση αποφασιστικότητα οι κοινωνικοί φορείς και η ίδια η κοινωνία κατέθεσαν ως προτάσεις, για μία αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας, στις εργασίες του πρόσφατου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Τρίπολη.

Τρίπολη 11-4-2018

Από τη Γραμματεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.