“… στα μονοπάτια του ουρανού”

0

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ 3 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΝΕΠΑΛ

Ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων – εκδηλώσεων ξεκινά αυτή την εβδομάδα με την προβολή της ταινίας “… στα μονοπάτια του ουρανού”. Οι εκδηλώσεις αφορούν την προβολή ταινιών – ντοκιμαντέρ με ορειβατικό περιεχόμενο και ιδιαίτερα περιεχόμενο που σχετίζεται με την πλούσια δράση και ιστορία του Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΟΣ) Καλαμάτας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ορειβατικού Συλλόγου «Στόχος μας είναι, παράλληλα με την σταδιακή ανακαίνιση των γραφείων μας, μέσα από ένα πρόγραμμα προβολών να έρθουμε σε επαφή με την ιστορία της ορειβασίας, να γνωρίσουμε καλύτερα τις άπειρες εκφάνσεις και μορφές που αυτή παίρνει, να ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις και προκλήσεις της εποχής μας. Μέσα από τις προβολές θα ξαναζήσουμε οι παλιότεροι και θα γνωρίσουν τα νεώτερα μέλη μας μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του συλλόγου».

Οι προβολές ξεκινάνε την ερχόμενη Παρασκευή στις 9:30 το βράδυ με την ταινία “… στα μονοπάτια του ουρανού”. Πρόκειται για μια ταινία – ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργηθεί από τον σύλλογο (κάμερα: Αλοίμονος Μ., μοντάζ – σκηνοθεσία: Φύκιρης Κ.) και αφορά το ταξίδι 3 μελών του συλλόγου, 10 χρόνια πριν, στο μακρινό Νεπάλ, το τρέκινγκ έως τη βάση του Έβερεστ, και την ανάβαση στα 6.189 μέτρα στην κορυφή του IslandPeak.

Η προβολή ταινιών – ντοκιμαντέρ γίνεται μετά την προσφορά – χορηγία της πολύ καλής ποιότητας οπτικοακουστικού συστήματος από το μέλος του συλλόγου αλλά και μέλος του Δ.Σ. Ηλία Γιαννακόπουλου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.