Σε ημερίδα για τον Ιατρικό Τουρισμό

0

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στην Ημερίδα με θέμα «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας και πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hilton Athens, στα πλαίσια του Money Show, συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Παύλος Γκραίκης και το Μέλος του Δ.Σ., Λάμπρος Σώτηρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, «σκοπός της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην Ημερίδα ήταν η εμπεριστατωμένη ενημέρωση του σχετικά με τις προοπτικές που αναπτύσσονται στην Ελλάδα όσον αφορά τον Ιατρικό Τουρισμό και πως στρατηγικά θα μπορούσαμε να τον εντάξουμε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού για τη Μεσσηνία. Μάλιστα πραγματοποίησαν και επαφές και άνοιξαν συνεργασίες για το μέλλον.

Μια σημαντική ημερίδα όπου αναπτύχθηκε το Εθνικό Στρατηγικό Πλάνο που απαιτείται για την ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας. Παράλληλα επιφανείς επιστήμονες ανέπτυξαν θεματικές ενότητες με αντικείμενο την ιαματική ιατρική, τη συμβολή του Τουρισμού Υγείας στην διεύρυνση των αναπτυξιακών προοπτικών, τα απαραίτητα βήματα ολοκλήρωσης του προϊόντος του Τουρισμού Υγείας, αλλά και τη συνεργασία της Ελλάδας με χώρες όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία για την προώθηση του συγκεκριμένου τομέα τουρισμού».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.