Σε απολογία από τη Ν.Δ. 5 σύμβουλοι του Π. Τατούλη

0

Σε γραπτή απολογία καλεί μέχρι αύριο ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ως “μέλη της Παράταξης”, 5 περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας, μεταξύ των οποίων την αντιπεριφερειάρχη Αντωνία Μπούζα και τον Απόστολο Γκούνη, από τη Μεσσηνία, “σχετικά με την αντιδεοντολογική σας συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα”.

Το σχετικό έγγραφο που έχει ακόμα ως αποδέκτες τους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας  Απόστολο Παπαφωτίου και Γεώργιο Πετρίτση, καθώς και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας Βασίλειο Σιδέρη, αναφέρει:

«Σε συνέχεια της τηλεφωνικής πρόσκλησης του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Τάσου Γαϊτάνη, στην οποία δεν ανταποκριθήκατε, καλείστε σε γραπτή απολογία, σχετικά με την αντιδεοντολογική σας συμπεριφορά αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και τις ήδη γνωστές σε εσάς αποφάσεις του Κόμματος για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.

Kαλείστε να αποστείλετε την γραπτή σας απολογία, έως την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, στον Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην παρακάτω διεύθυνση: gram_pe@nd.gr».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.