Ρόλος στον Λ. Τσάτουμα για την Περιφέρεια

0

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα και τον Δημήτρη Πουλόπουλο Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (21/3/2018)

Στη συνάντηση συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να οριστεί, προσωπικά από τον Περιφερειάρχη, ο Λούης Τσάτουμας ως υπεύθυνος και συντονιστής σε θέματα κλασσικού αθλητισμού σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συμφωνήθηκε επίσης η ανάληψη από κοινού, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, της προσπάθειας για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και αφού ολοκληρωθούν οι μελέτες να προωθηθεί ο φάκελος του έργου για χρηματοδότηση.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 130 χρόνων του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, του αρχαιότερου Αθλητικού Συλλόγου, θα χρηματοδοτήσει τα «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ», προκειμένου να αναβαθμιστεί το σπουδαίο αυτό Αθλητικό γεγονός.

Τέλος, ο Λούης Τσάτουμας, με βάση το νέο ρόλο που αναλαμβάνει (από σήμερα), θα παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον προγραμματισμό για την κάλυψη των σταδίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αθλητικό εξοπλισμό και τον ολοκληρωμένο προϋπολογισμό αυτού.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.