«Πρωτόγνωρο γεγονός» τα περί υποκλοπών

0

Ο Ν. ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΕΛ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ

«Πρωτάκουστο, πρωτόγνωρο, απαράδεκτο και καταγγελτέο», χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Ν. Πατσαρίνος, το γεγονός της εισαγγελικής έρευνας για υποκλοπές στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, που, όπως αναφέρει, «μας θυμίζει παλιές ανεπιθύμητες εποχές».

Στην ίδια ανακοίνωση ζητείται τόσο από τον Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, όσο και από την αντιπεριφερειάρχη Ντ. Νικολάκου, «πρώτα να καταγγείλουν το γεγονός και να ζητήσουν να γίνει έρευνα σε βάθος και μετά να ασχοληθούν με επιμέρους θέματα».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Πατσαρίνου, έχει ως εξής:

«Ζούμε ένα γεγονός πρωτάκουστο, πρωτόγνωρο, απαράδεκτο και καταγγελτέο στο χώρο της δημόσιας διοίκησης, και ιδιαίτερα της τοπικής αυτοδιοίκησης,. Αναμένουμε το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας και πιστεύουμε ότι πρέπει να κινηθεί σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση.

Θα περιμέναμε βέβαια από την πολιτική ηγεσία, και ιδιαίτερα από τον συγκεντρωτικό κ. Τατούλη, που «γνωρίζει» και «ελέγχει» (όπως επανειλημμένα έχει πει) οτιδήποτε γίνεται στην Περιφέρεια, και από τη λαλίστατη κα Νικολάκου, πρώτα να καταγγείλουν το γεγονός και να ζητήσουν να γίνει έρευνα σε βάθος και μετά να ασχοληθούν με επιμέρους θέματα. Όμως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως τους διαφεύγει η ουσία.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη δημοκρατία, για τη διαφάνεια, για τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλα τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας, και προπάντων στην καθημερινή της λειτουργία σε όλους τους χώρους εργασίας. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.