Προσπάθεια του Δήμου να εξοφλήσει τα χρέη

0

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ECOWASTE ΣΤΗ «ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ»

Σύσκεψη για την αναζήτηση λύσεων προκειμένου να πληρωθούν από το Δήμο Καλαμάτας οι πρώην εργαζομένων της εταιρείας Ecowaste, η οποία ασχολείτο με την επεξεργασία αστικών στερεών αποβλήτων στη «Μαραθόλακκα», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Απριλίου, στο Δημαρχείο Καλαμάτας, όπως υπήρξε δέσμευση κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν κυρίως νομικοί και ο νομικός εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων της εταιρείας Ecowaste , της οποίας οι οφειλές σε μέχρι πρότινος εργαζομένους της για μισθούς, φθάνουν περίπου τα 45.000 €

Διευκρινίζεται ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν εργαζόμενοι του Δήμου, αλλά της εταιρείας Ecowaste, η οποία δεν τους πλήρωσε.

Αναμένονται αποφάσεις από το Διοικητικό Εφετείο της Τρίπολης, ενώ αποφασίσθηκε να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς Δήμου, μέχρι την προσεχή Πέμπτη, με τις οποίες συμφώνησαν και οι νομικοί που παρέστησαν, στην κατεύθυνση να πληρωθούν από το Δήμο συγκεκριμένοι εργαζόμενοι. Κάτι όμως που δεν εξαρτάται από το Δήμο, αλλά κυρίως από τις Ελεγκτικές Αρχές.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.