Περιφερειακή Αρχή: “φιάσκο του κοριού του συστήματος Αλειφέρη”

0

Για “αργόμισθη κατ’ απονομή αντιπεριφερειάρχη” και για “φιάσκο του κοριού του συστήματος Αλειφέρη” κάνει λόγο το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σχολιάζοντας την ανακοίνωσή της περί ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σχετικά με την υπόθεση παρακολούθησης στο γραφείο της, κατηγορώντας την ότι “αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για την ουσία, μεταχειριζόμενη το απόρρητο της διαδικασίας κατά πώς τη βολεύει, υποπίπτοντας σε θεσμικές αντινομίες”.

Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωσή της η κα Αλειφέρη, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας, “εκφράζει την αγωνιώδη της προσπάθεια να εμπλέξει τη νόμιμη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης με την πολιτική επιβίωσή της, καταφεύγοντας σε μια ανοίκεια και ανερμάτιστη επίθεση προς την περιφερειακή αρχή”.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η αργόμισθη κατ’ απονομή αντιπεριφερειάρχης κα Αλειφέρη με τη σημερινή της ανακοίνωση εκφράζει την αγωνιώδη της προσπάθεια να εμπλέξει τη νόμιμη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης με την πολιτική επιβίωσή της, καταφεύγοντας σε μια ανοίκεια και ανερμάτιστη επίθεση προς την περιφερειακή αρχή.

Είναι προφανές ότι ο μόνος στόχος της επίθεσης του “συστήματος Αλειφέρη” είναι να κρατήσει πάση θυσία την καρέκλα της.

Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται ότι μοναδικός της στόχος είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στην περιφερειακή αρχή, καθώς αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για την ουσία, μεταχειριζόμενη το απόρρητο της διαδικασίας κατά πώς τη βολεύει, υποπίπτοντας σε θεσμικές αντινομίες.

Πέραν τούτου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε ότι αφορά το σεβασμό της για τη δημοκρατική λειτουργία, καθώς αρνείται να υλοποιήσει αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη.

Θυμηδία προκαλεί τέλος η παταγώδης αποτυχία της να τεκμηριώσει νομικά τους ισχυρισμούς της, αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας, μη σεβόμενη τη θεσμική λειτουργία των δικαστικών αρχών.

Το “φιάσκο του κοριού του συστήματος Αλειφέρη” είναι προφανές ότι έχει πέσει στο κενό».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.