Πεζοπορία με τον “Ευκλή” στον Ταΰγετο

0

Οι πεζοπόροι και οι φίλοι του Συλλόγου Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας “Ευκλής”, συμμετέχουν την Κυριακή (11 Ιουνίου 2017) στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που διοργανώνει ο Σύλλογος “Οι Φίλοι του Ταϋγέτου” στην Αγία Τριάδα Αλαγονίας.

Το πεζοπορικό μονοπάτι είναι: Λαγού Χάνι – Αρτεμισία – Πηγές – Άγιοι Απόστολοι – Αγία Τριάδα Αλαγονίας Ταϋγέτου. Η διάρκεια της πεζοπορίας μας είναι συνολικά 4 ώρες, με βαθμό δυσκολίας Α.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σ.Π.Ο.Κ. “Ευκλής” «Ο πρόεδρος του Συλλόγου »Οι Φίλοι του Ταϋγέτου» Μιχαήλ Αντωνόπουλος και η Διοίκηση μας προσκάλεσε και τους ευχαριστούμε θερμά, να βρεθούμε στην Αγία Τριάδα Αλαγονίας και να συνεορτάσουμε μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όπως και πέρυσι συμμετείχαμε στις Κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας. Θα μας υποδεχτούν και θα μας κεράσουν τα »καλούδια τους», όπως αυτοί φιλόξενα ξέρουν !!  Θα χορέψουμε, θα απολαύσουμε την δροσιά, τις μυρωδιές του βουνού και θα χαρούμε την πανέμορφη Φύση του Ταϋγέτου».

Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή (11 Ιουνίου 2017), στις 8:30 π.μ. από τα γραφεία του Σ.Π.Ο.Κ. “Ευκλής”, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.)

Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτ/τα, με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ (για βενζίνη) και ακόμη 2 ευρώ (για τα μέλη) ή 5 ευρώ (για τα μη μέλη) για τον Σύλλογο.

Αρχηγός αποστολής: Ανάργυρος Βλάχος (6947320585)

Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων: Ελένη Οικονομοπούλου (6974252234).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.