Πάρκο νότια του “Πανελληνίου”

0

Η δημιουργία πάρκου με τη διαμόρφωση του χώρου νότια του «Πανελληνίου», στο λιμάνι της Καλαμάτας πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα. Ήδη εγκρίθηκε η σχετική μελέτη του Δήμου Καλαμάτας. Η χρηματοδότηση πραγματοποίησης των παρεμβάσεων θα γίνει από χορηγό, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη κατασκευή του έργου (μέχρι τέλος Μαΐου), χωρίς την εμπλοκή που δημιουργεί η γραφειοκρατία.

Σήμερα, Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή και του αναδόχου για την κατασκευή του έργου, η οποία θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα.

panellhnion K

Κατά τη μελέτη, περιορίζεται δραστικά και οριοθετείται ο χώρος που δίδεται στα δύο καταστήματα για εκμετάλλευση. Θα υπάρξουν ηλεκτροφωτισμός σε όλη την έκταση, καθαίρεση παράνομων κατασκευών, παγκάκια και διαμόρφωση με κυβόλιθους ενός διαδρόμου τριών μέτρων, νότια του «Πανελληνίου», με όδευση ανατολική και βόρεια μέχρι το περίπτερο της οδού Ναυαρίνου, στην είσοδο του πάρκινγκ. Στο διάδρομο θα καθαιρεθούν οι κάθε είδους κατασκευές και, επίσης, αυτός θα φωτισθεί.

Panellhnion K3

μοιραστειτε το:

Comments are closed.