Πάει για βραβείο το Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, ετοιμάζεται να υποβάλει τις επόμενες ημέρες αίτηση στην προκήρυξη Βραβείων RegioStars 2017, που υλοποιείται από την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα Βραβεία RegioStars αναδεικνύουν καλές πρακτικές στην περιφερειακή ανάπτυξη καθώς και πρωτότυπα και καινοτόμα έργα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για άλλες περιφέρειες, για άλλους φορείς. Η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει το νοσοκομείο μας είναι «η ενέργεια και εξοικονόμηση πόρων: Δράση και κλίμα». Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων RegioStars θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων 2017.

Τη σχετική είδηση ανάρτησε ο Διοικητής του Νοσοκομείο Γιώργος Μπέζος, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook, αναφέροντας τα εξής:

«Σας είχαμε ενημερώσει πριν 3 μήνες για τα Βραβεία RegioStars και επειδή τίποτα δεν δημοσιεύουμε για λόγους εντυπωσιασμού επανερχόμαστε. Η συνέπεια των λόγων μας θέλουμε να δοκιμάζεται καθημερινά διότι έτσι εμπεδώνεται η σχέση ειλικρινούς επικοινωνίας και αξιοπιστίας που επιδιώκουμε να έχουμε μαζί σας!!!

Λοιπόν, τις επόμενες ημέρες υποβάλλουμε την αίτησή μας στην προκήρυξη Βραβείων RegioStars 2017 που πραγματοποιείται από την Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπή ς. Τα Βραβεία RegioStars αναδεικνύουν καλές πρακτικές στην περιφερειακή ανάπτυξη καθώς και πρωτότυπα και καινοτόμα έργα που αποτελούν πηγή έμπνευσης για άλλες περιφέρειες, για άλλους φορείς. Η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχουμε είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΡΩΝ: Δράση και κλίμα.

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων RegioStars θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων 2017. Οι αιτήσεις υποβάλλονται απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στην πλατφόρμα RegioStars μέχρι τις 10 Απριλίου 2017.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.