Ο Τ. Πολυχρονόπουλος συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

0

Η εκλογή του νέου συντονιστή και του συντονιστικού της οργάνου απασχόλησε κατά την πρώτη συνεδρίαση της τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, το βράδυ της Πέμπτης, 18.5.2017.

Για τη θέση του συντονιστή προτάθηκαν οι Τάσος Πολυχρονόπουλος (πολιτικός μηχανικός) και η Μαρία Βεργινάδη (δικηγόρος). Κατόπιν ισοψηφίας, αποφασίστηκε ομόφωνα από την Ν.Ε. τον πρώτο χρόνο της θητείας να είναι συντονιστής της ο Τάσος Πολυχρονόπουλος και αναπληρώτρια η Μαρία Βεργινάδη και αντίστροφα κατά το δεύτερο χρόνο.

Στη συνέχεια ομόφωνα η Ν.Ε. εξέλεξε το νέο 9μελές Συντονιστικό της Όργανο, που αποτελείται από τους: Γιάννη Ασημακόπουλο, Μαρία Βεργινάδη, Δημήτρη Λεβέντη, Ιωάννα Μαραβελή, Σταμάτη Μπεχράκη, Βάνα Μπιτσάνη, Τάσο Πολυχρονόπουλο, Κώστα Τσορώνη και Γρηγόρη Τσώνη.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, τα μέλη της οποίας εκλέχθηκαν από τη 2η Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, έχει ως εξής (με αλφαβητική σειρά):

Γιάννης Ασημακόπουλος, Μαρία Βεργινάδη, Κώστας Ζαφειράκης, Στέλλα Καρλαύτη, Χαρά Κιουρή, Σπύρος Κρασσακόπουλος, Κώστας Κυριακόπουλος, Ναυσικά Λαγωνικάκου, Δημήτρης Λεβέντης, Αγγελική Μαντά, Ιωάννα Μαραβελή, Μιχαήλ Μιχαήλ, Σταμάτης Μπεχράκης, Βάνα Μπιτσάνη, Νίκος Πατσαρίνος, Τάσος Πολυχρονόπουλος, Θανάσης Σούμπλης, Δημήτρης Σωφρονάς, Ζωή Τσορόβα, Κώστας Τσορώνης, Γρηγόρης Τσώνης, Βαγγέλης Φιλόπουλος, Βασίλης Φλώρος, Γιώργος Χιουτέας, Γιώργος Ψυχογιάννης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.