Ο Π. Νίκας στο στόχαστρο της Αντ. Μπούζα

0

Για συνεχή αλλαγή θέσεων κατηγόρησε η αντιπεριφερειάρχης Αντ. Μπούζα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παν. Νίκα σε σημερινή συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΤΙΜΕ fm οι πολίτες «έχουν απογοητευθεί από την έλλειψη οράματος και θέσεων και του έχουν γυρίσει την πλάτη». Ακόμα τον κατηγόρησε για «παραπληροφόρηση και την πιθανή άγνοια, κομβικών ζητημάτων που άπτονται τόσο σοβαρών και καίριων θεμάτων»

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, κατά τη συνέντευξη συζήτησε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Νίκα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, απάντησε πως οι πολίτες, με τον τρόπο που ο ίδιος επέλεξε να προχωρήσει την υποψηφιότητά του δηλ. της απόλυτης ρήξης και απαξίωσης συνολικά του έργου της παρούσας Περιφερειακής Αρχής, έχουν απογοητευθεί από την έλλειψη οράματος και θέσεων και του έχουν γυρίσει την πλάτη. Διότι οι πολίτες έχουν κρίση, γνώση και άποψη και δεν επιθυμούν μηδενιστικές σκέψεις και τακτικές που διχάζουν την κοινωνία.

Αναφερόμενη στα όσα έχουν αναφερθεί από τον κ. Νίκα για την κωνοποκτονία, τη δακοκτονία, την τουριστική ανάπτυξη και εξωστρέφεια, καθώς και τα έργα ΕΣΠΑ , εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της από την εμφανή αδιάφορη προσέγγιση του εν λόγω υποψηφίου, την παραπληροφόρηση και την πιθανή άγνοια, κομβικών ζητημάτων που άπτονται τόσο σοβαρών και καίριων θεμάτων.

Στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, μίλησε για αρνητική συμβολή του κ. Νίκα κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προέδρου της ΠΕΔ Πελοποννήσου και έκανε λόγο για συχνή αλλαγή των θέσεων που υποστηρίζει για όλα τα σημαντικά θέματα.

Η κα Μπούζα εξέφρασε την ελπίδα η προεκλογική περίοδος να κινηθεί σε ήπια και πολιτισμένα αυτοδιοικητικά πλαίσια και με κυρίαρχο μόνο το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.

Τέλος, ολοκλήρωσε τη συνέντευξη, με αναφορές στο πολιτικό σκηνικό, συνεχάρη τον υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της κοινωνικής δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ αναφερόμενη στη Νέα Δημοκρατία, την χαρακτήρισε σταθερή πολιτική δύναμη, συνεπή στον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό και στο πολιτικό της όραμα για τον τόπο, αφού δίνει έμφαση στην αναγκαία σταθερότητα, στην ανάπτυξη και στην κοινωνική στήριξη.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.