Ο Π. Νίκας ανακοινώνεται τη Δευτέρα για την Περιφέρεια

0

Την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, που ο πρόεδρος της “Νέας Δημοκρατίας”, Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κορινθία, προκειμένου να επισκεφθεί περιοχές οι οποίες επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία, πιθανότατα θα ανακοινωθεί η στήριξη του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, που είναι πλέον δεδομένο μετά και τις σημερινές δηλώσεις του τελευταίου.

Την ίδια ημέρα θα βρίσκεται στην Κορινθία, μαζί με τον πρόεδρο της “Νέας Δημοκρατίας” και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.

Αυτό συνάγεται και από το γεγονός, ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας όταν ρωτήθηκε για θέματα που αφορούν την υποψηφιότητά του, αλλά και σχετικά με τη συνέντευξη στο “protothema.gr”, είπε ότι «για τα θέματα αυτά θα απαντήσω την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα και μετά».

«Σήμερα είναι Πέμπτη, δώστε μου 4 ημέρες καιρό ώστε να αρχίσω να απαντώ σε όλα αυτά τα ζητήματα σε άλλους χώρους, οι οποίοι θα προσδιοριστούν», είπε ο κ. Νίκας και συμπλήρωσε:. «Θα υπάρχει ένας τέτοιος χώρος σε κάθε πρωτεύουσα νομού. Εκεί θα είμαι για θέματα άλλα, είτε αφορούν στην πολιτική ζωή, είτε αφορούν στην Περιφέρεια».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.