“Ο πολιτικός γυρολόγος σε έναν ακόμη ρόλο!”

0

Ο ΠΡ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥ Γ. ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ

«Ο πολιτικός γυρολόγος σε έναν ακόμη ρόλο! Ο αερολόγος “γητευτής” των ΠΑΣΟΚων του 2010 και των Νεοδημοκρατών του 2014 πασχίζει να βρει στασίδι και στο ΣΥΡΙΖΑ». Αυτή είναι -μεταξύ άλλων- η απάντηση του Πολιτικού Μηχανικού και πρ. Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργου Πουλοκέφαλου, στα όσα δήλωσε τη Μ. Τρίτη στο Ναύπλιο ο κ. Τατούλης, στην προσπάθειά του να έχει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Τατούλης μίλησε «για τους δύο διαφορετικούς (πολιτικά) κόσμους, που βρήκαν τρόπο να συνεργαστούν», αναφερόμενος στην σύμπραξη που έκανε με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη κάθοδό του για Περιφερειάρχης, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στους κ.κ. Δέδε, Αλευρά, Πουλοκέφαλο, Τσαπόγα και Πουλά, οι οποίοι τρεις μήνες πριν τις προηγούμενες εκλογές του 2014 αποχώρησαν από την παράταξή του.

«Το 2010 βέβαια συναντήθηκαν οι κόσμοι μας, μόνον που αποδείχθηκε ότι αυτή η συνάντηση ήταν φάρσα! Ήταν ένα θέατρο, στο οποίο τίποτα δεν ήταν αυθεντικό. Χωρίς Δημοκρατία και με ιμιτασιόν οράματα, δημαγωγίες, φαρισαϊσμούς και με πρακτικές παλαιοκομματικού τύπου, με ανάσυρση από την κατάψυξη, δεν γίνεται καμία σοβαρή σύμπραξη», απαντά ο κ. Πουλοκέφαλος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης (facebbook), η οποία έχει ως εξής:

«Από τη στιγμή που μας έκανε την τιμή ο κ. Περιφερειάρχης και μας θυμήθηκε στην σημερινή του συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια της αγωνιώδους προσπάθειας του να επιβιώσει για άλλη μια ακόμη θητεία, οφείλουμε να του πούμε ότι:

Το 2010 βέβαια συναντήθηκαν οι κόσμοι μας, μόνον που αποδείχθηκε ότι αυτή η συνάντηση ήταν φάρσα! Ήταν ένα θέατρο, στο οποίο τίποτα δεν ήταν αυθεντικό. Χωρίς Δημοκρατία και με ιμιτασιόν οράματα, δημαγωγίες, φαρισαϊσμούς και με πρακτικές παλαιοκομματικού τύπου, με ανάσυρση από την κατάψυξη, δεν γίνεται καμία σοβαρή σύμπραξη.

Η δήθεν ανακαινισμένη ιδεολογική παλιατσαρία δεν μπορούσε να έχει κανένα μέλλον. Το πολιτικό καύσιμο του ηγέτη της εξαντλήθηκε νωρίς νωρίς!

Με ασκήσεις εικονικής πραγματικότητας δεν γίνεται χωριό! Για αυτό και το έργο της ήταν και είναι πενιχρό. Ο επίδοξος σπορέας της ανάπτυξης και της αειφορίας στην Πελοπόννησο ξέμεινε από σπόρο! Μόνον σε σανό υπήρξε υπερπαραγωγή! Γι’ αυτό και… «Διαγενομένου του Σαββάτου»… κάποιοι τολμήσαμε και διαχωρίσαμε τη θέση μας από αυτό το απερίγραπτο άθροισμα. Και διασωθήκαμε!

Σήμερα ο κ. Τατούλης, σε μια ακόμη απόπειρα πολιτικής επιβίωσης, προσπαθεί να αναδιανείμει προσδοκίες και να τακτοποιήσει το ισοζύγιο των ψήφων του, γι’ αυτό και ρίχνει άγκυρα και προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά!

Ο πολιτικός γυρολόγος σε έναν ακόμη ρόλο! Ο αερολόγος » γητευτής» των ΠΑΣΟΚων του 2010 και των Νεοδημοκρατών του 2014 πασχίζει να βρει στασίδι και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα μπορέσει να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά το σώμα των ψηφοφόρων της Πελοποννήσου, αφού πρώτα βεβαίως αναμένουμε να ξετυλιχτεί ο μίτος της θλιβερής δράσης «κοριοί χωρίς σύνορα»».

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Η απάντηση του κ. Πουλοκέφαλου αφορούσε το εξήσε σημείο της συνέντευξης Τατούλη την Μ. Τρίτη στο Ναύπλιο:

«Στο πολιτικό της πεδίο (η παράταξή μας) είναι κυρίαρχη στην Πελοπόννησο. Έχει να ξεπεράσει κρίσεις που δημιουργούνται επίπλαστα. Σας θυμίζω την περίπτωση του κ. Δέδε, του κ. Αλευρά, του κ. Πουλοκέφαλου, του κ. Τσαπόγα, του κ. Πουλά. Τρεις μήνες πριν τις προηγούμενες εκλογές του 2014 υπήρξε αυτή όχι η φυλλορροή, υπήρξε αυτή η αντιπαράθεση. Πέρασαν στην άλλη όχθη του ποταμού και κατέβηκαν απέναντί μας. Οι πολίτες μίλησαν. Θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να νομίζετε ότι οι πολίτες δεν έχουν κρητική ικανότητα να αντιλαμβάνονται ποιος εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και ποιος όχι. Και πάνω από όλα δεν ήταν μία ιστορία που ξεπεράστηκε μέσα από το αφήγημα του ενός ή του άλλου. Ήταν ένα πολιτικό γεγονός. Οι πολίτες πολιτικά απάντησαν και απέναντι σε αυτή την υπόθεση. Και τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι, μιλάμε για ανθρώπους που στην κρίση του 2014 είχαν και πολιτικό background και πολιτικό ανάστημα. Δεν μπορεί να συγκριθούν οι δύο περιπτώσεις. Σε καμία περίπτωση, δεν μπορούν να συγκριθούν».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.