Ο Π. Νίκας κρατά κλειστά τα χαρτιά για υποψηφιότητά του

0

“Το αν θα είμαι κάπου υποψήφιος ή δε θα είμαι πουθενά, δε θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι ζήτημα προτεραιότητας ή εξυπηρετεί σε κάτι” δήλωσε σήμερα, (Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018) ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

Η δήλωσή του αυτή περιλαμβάνεται σε γενικότερη σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματά τους, θέλοντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, για το πώς θα πορευθεί, μετά τη δημοσκόπηση της Νέας Δημοκρατίας που του δίνει πρωτιά για Περιφερειάρχη, με ποσοστά μεγαλύτερα του νυν, Π. Τατούλη.

Για τις δημοσκοπήσεις αυτές ο κ. Νίκας δήλωσε συγκεκριμένα :

«Οι δημοσκοπήσεις, αν είναι φερέγγυες, καταγράφουν διαθέσεις της στιγμής και, προφανώς, δεν προδικάζουν εκλογικά αποτελέσματα.

Όσον με αφορά, το μείζον ζήτημα είναι η πορεία του Δήμου και της πόλης και το έργο που πρέπει να παραχθεί στους πολλούς μήνες, οι οποίοι υπολείπονται μέχρι το τέλος της θητείας μας (31-12-2019).

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί το προσδοκώμενο έργο (πάνω από 15 σημαντικές παρεμβάσεις) απαιτείται άριστη θεσμική συνεργασία με την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση, αλλά και κάθε Φορέα, του οποίου είναι αναγκαία η συνέργεια.

Τέλος, το αν θα είμαι κάπου υποψήφιος ή δε θα είμαι πουθενά, δε θεωρώ πως αυτή τη στιγμή είναι ζήτημα προτεραιότητας ή εξυπηρετεί σε κάτι».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.