Ο Δήμος Μεσσήνης στο «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

0

μια πολυεπίπεδη εκδήλωση λαμβάνει χώρα ,

Στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» που θα πραγματοποιηθεί το τριήμεριο 5, 6 και 7 Μαΐου 2017, στο χώρο της «Τεχνόπολης», στο Γκάζι, θα συμμετάσχει και ο Δήμος Μεσσήνης με κεντρικό περίπτερο 29 τ,μ, αλλά και διοργανώνοντας παράλληλες δράσεις- εκδηλώσεις.

Στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης γευστικές δοκιμές ποιοτικών τοπικών προϊόντων, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν (“Μεσσηνιακή Παράδοση”, “Κουνος – Ξερά Σύκα”, “7 Αστέρων- Π.Β. Παναγιωτόπουλος & Υιοί Ο.Ε.”,”Politis Pastry”, “Γιαννολιχουδιές”) θα καλούν τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.

Συγχρόνως στο περίπτερο του Δήμου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί και κληρώσεις και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν τοπικά προϊόντα και διανυκτερεύσεις στη Μεσσηνία, προσφορά των  επιχειρήσεων “GMB Bouka Resort” και “Politis Apartmens”.

Επίσης, το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μαγειρικής από ΣΕΦ, στην οποία θα ετοιμαστούν πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα της Μεσσηνίας τα οποία μπορούν να γευτούν οι επισκέπτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης «ο Δήμος, με τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις, προβάλλει τα τοπικά προϊόντα τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για την φυσιογνωμία του τόπου μας και το τουριστικό μας προϊόν, στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ανάδειξη σημαντικών αξιοθέατων του τόπου και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και την  ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρήσεων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.