Ο Γ. Βαρουφάκης στην Καλαμάτα για το «DiEM25″

0

«ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΝΥΚΑΠΟΥΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΩΝ» ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΙ

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης θα έλθει και θα μιλήσει στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της ίδρυσης (στις 26 Μαρτίου 2018) του νέου κόμματός (του) «DiEM25″, «το κόμμα των υπεύθυνα ανυκάπουων Ελλήνων ευρωπαϊστών», όπως το χαρακτηρίζει.

Ο κ. Βαρουφάκης θα βρεθεί στην Καλαμάτα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και στις 7:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο τις θέσεις του κόμματός του, ενώ θα απαντήσει σε ερωτήσεις παρευρισκομένων, ακολουθώντας διάλογος.

«Ιδρύουμε το νέο κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα. Το κόμμα των υπεύθυνα ανυκάπουων, των ελλήνων ευρωπαϊστών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Γιάννη Βαρουφάκη και προσθέτει:

«Το 2015, για πέντε μήνες, η Ευρώπη όλη μύρισε Ελληνική Άνοιξη. Η σιδηρόφρακτη ευρωπαϊκή και ελληνική ολιγαρχία όμως, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν πραξικοπηματικά. Δυστυχώς, η ηγεσία απεδείχθη ανεπαρκής. Η πλειοψηφία των ελλήνων λοιδωρήθηκε επειδή τόλμησε να τους πει «Όχι». Η χρεοδουλοπαροικία της χώρας βάθυνε. Ο χειμώνας του εθνικισμού, του Brexit, της απολυταρχίας, της ξενοφοβίας, της παράλυσης σκέπασε την Ευρώπη.

Κι όμως, το πνεύμα της Ελληνικής Άνοιξης ζει. Το διατήρησε ζωντανό το DiEM25 μεταλαμπαδεύοντάς το σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τώρα, στις 26 Μαρτίου, το επιστρέφει στην χώρα που το γέννησε ιδρύοντας το κόμμα των υπεύθυνα και ρεαλιστικά ανυπάκουων πολιτών.

Η ελπίδα, η αξιοπρέπεια, ο ορθολογισμός και η εποικοδομητική ανυπακοή ξαναριζώνουν στην Ελλάδα.

Το νέο κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα ιδρύεται στις 26 Μαρτίου. Ανήκει σε όλους μας, σε όλους τους ριζοσπάστες ευρωπαϊστές πατριώτες δημοκράτες.

Και έχει ανάγκη την συμμετοχή, την ενίσχυση και την ενεργοποίηση όλων μας!

Καθώς το κόμμα μας δεν θα δέχεται ενίσχυση από ισχυρούς, από μεγάλα συμφέροντα, από τραπεζίτες, από το κράτος, από την ΕΕ, η οικονομική συνεισφορά όλων μας είναι πολύτιμη.

Ενίσχυσε το νέο κόμμα των υπεύθυνα, ρεαλιστικά, ανυκάπουων ελλήνων ευρωπαϊστών εδώ».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.