Ο Α. Σαμαράς από Μ. Πέμπτη στην Πύλο

0

Χωρίς να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ο πρ. Πρωθυπουργός -και βουλευτής Μεσσηνίας- Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στην Πύλο, όπως το συνηθίζει τη Μ. Εβδομάδα, στην κορύφωση των Παθών του Κυρίου, ενώ σήμερα Μ. Σάββατο έφυγε για το Ναύπλιο για την Ανάσταση και τον εορτασμό του Πάσχα.

samaras 6

Ειδικότερα, ο κ. Σαμαράς έφθασε στην Πύλο την Μ. Πέμπτη συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γεωργία, και το βράδυ παρακολούθησε την Ακολουθία των Παθών στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Χθες, Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ι. Ν. της Παναγίας της  Μυρτυδιώτισσας, συμμετέχοντας μάλιστα στην χορωδία που έψελνε τα εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου σε οδούς της Πύλου.

aleiferi kafantaris

Στην Πύλο για την Ακολουθία του Επιταφίου και την περιφορά του βρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρ. Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και πρ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, ο πολιτευτής της «Ν.Δ.» Μίλτος Χρυσομάλλης, ο επίτιμος α’ υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ναύαρχος έ.α. Πελοπίδας Αγγελόπουλος, ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς και πλήθους πιστών.

Ο πρ. Πρωθυπουργός, αναχώρησε σήμερα Μεγάλο Σάββατο για το Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του Γεωργίας, προκειμένου να παραστεί απόψε στην Ακολουθία της Αναστάσεως.

  • Φωτογραφίες από το «Pilos today welcome»
μοιραστειτε το:

Comments are closed.