Ούτε γρατζουνιά ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δ. Καφαντάρης

0

Σε τροχαίο ατύχημα, χωρίς όμως να τραυματιστεί, υπέπεσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημ. Καφαντάρης στη Μεσσήνη.

Ο κ. Καφαντάρης, κινούμενος από την Πύλο με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου, στη διασταύρωση του νέου δρόμου που διέρχεται από το Δημαρχείο με την οδό προς Μπούκα, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.

Οι φωτεινοί σηματοδότες είχαν πάθει βλάβη από χθες, αλλά δινόταν προτεραιότητα στα αυτοκίνητα που κινούνταν στον εθνικό δρόμο. Τη στιγμή που το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Πύλου Νέστορος με το δήμαρχο, βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, διήλθε χωρίς έλεγχο ένα αγροτικό αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση από τη Μπούκα προς τη Μεσσήνη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σύγκρουση. Το αυτοκίνητο του Δήμου έπαθε ζημιά και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο κ. Καφαντάρης δεν υπέστη κανένα τραυματισμό.

Ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος, συνέχισε με Ι.Χ. αυτοκίνητο το ταξίδι του για την Αθήνα προκειμένου αύριο Δευτέρα (3 Απριλίου 2017) να μετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε., που θα συγκληθεί στις 10.00 το πρωί στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια» της πρωτεύουσας

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καφαντάρης είναι Α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και ταξίδευε για την Αθήνα προκειμένου να προετοιμαστεί η Συνέλευση κατά την οποία θα αποφασισθούν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού στο πλαίσιο της διενέργειας του εθνικού διαλόγου με την Κυβέρνηση για τη διοικητική μεταρρύθμιση, συμβάλλοντας δημιουργικά στην αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας του Κράτους.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.