Οι 10 στόχοι του 3μήνου για το Νοσοκομείο

0

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Η επίτευξη 10 μεγάλων στόχων αποτελούν το πρόταγμα της καθημερινής και εντεινόμενης προσπάθειας της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας για το επόμενο 3μηνο», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται: «Στο πλαίσιο του σχεδιασμού δράσης και της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλεται, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας δημοσιεύει σήμερα την στοχοθεσία που έχει τεθεί από την πλευρά της μέχρι τέλη Ιουνίου 2018».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος δήλωσε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ούτε μέρα, είναι πολλά αυτά που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε».

Οι 10 μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί μέχρι τέλη Ιουνίου -όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου- είναι οι εξής:

1ος Ολοκλήρωση των προσλήψεων 12 μόνιμων ιατρών: 9 ιατρών διαφορών ειδικοτήτων για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), 1 παθολόγος-ογκολόγος για την νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας, 1 Ψυχίατρος και 1 Παιδο-ψυχίατρος για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

2ος Πρόσληψη 5 ακόμη επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

3ος Προσλήψεις μέσω ατομικών συμβάσεων 4 ατόμων για το τμήμα των πλυντηρίων – στεγνωτηρίων

4ος Παραλαβή του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προϋπολογισμού 980.000€ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2017. Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός και μέχρι τέλη Ιουνίου θα έχει γίνει η παραλαβή των:

 1. Σύστημα βιντεολαπαροσκόπησης HD, τμχ 2
 2. Ενδοσκοπικός πύργος ΩΡΛ HD
 3. Σύστημα υπερηχοτομογραφίας καρδιολογικής χρήσης, τμχ 2
 4. Σύστημα επεξεργασίας νερού, τμχ 1
 5. Σκιαλυτικές λυχνίες με δορυφόρο τύπου LED
 6. Τομογράφος οτπικής συνοχής OCT, τμχ 1
 7. Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο, τμχ 1
 8. Υπερηχοτομογράφος γενικής χρήσης, τμχ 2

5ος  Ολοκλήρωση του διαγωνισμού και παραλαβή νέου ψηφιακού ακτινολογικού προϋπολογισμού 280.000€ μέσω του αποθεματικού του Υπουργείου Υγείας. Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη.

6ος Ολοκλήρωση του  διαγωνισμού νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού 520.000€ μέσω του ΠΔΕ 2018 για το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η διακήρυξη του διαγωνισμού δημοσιεύεται τις επόμενες ημέρες. Ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αφορά:

 1. Είκοσι (20) μηχανημάτων αιμοκάθαρσης
 2. ενός (1) βρογχοσκοπικού πύργος πλήρης
 3. ενός (1) συστήματος βιντεοαρθροσκόπησης υψηλής ευκρίνειας

7ος  Ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των επεμβατικών καρδιολόγων στην τοποθέτηση σταθερών βηματοδοτών, έτσι ώστε από τα μέσα καλοκαιριού να προσφέρει το Νοσοκομείο και τέτοιου είδους υπηρεσίες.

8ος Έναρξη παιδο-χειρουργικών επεμβάσεων μέσα από την πλήρωση όλων των οδηγιών και την συνεργασία του παιδοχειρουργού και των αναισθησιολόγων.

IKA KAL

9ος Ολοκλήρωση του διαγωνισμού και παραλαβή νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας (πρώην ΠΕΔΥ) συνολικού προϋπολογισμού 340.000 €. Ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός αφορά:

 1. Ψηφιακό Ακτινογραφικό Συγκρότημα Τύπου Α
 2. Σύστημα Ψηφιοποίησης Ακτινογραφίας
 3. Σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Καρδιολογικής Χρήσης
 4. Σύστημα Υπερηχοτομογραφίας Γενικής Χρήσης
 5. Οδοντιατρικό Συγκρότημα Πλήρες τμχ 3

10ος  Ολοκλήρωση κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών παρεμβάσεων στο Κ.Υ. Μελιγαλά ύστερα από την εξουσιοδότηση της 6ης ΥΠΕ προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Pentax Digital Camera
μοιραστειτε το:

Comments are closed.