Οι Δρομείς Υγείας στον υφ. Αθλητισμού

0

Ο 18ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα Πέμπτη (19/4/18) σε συνάντηση εργασίας που είχαν στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ), αποτελούμενη από τους Χρήστο Μπένο (Πρόεδρο ΣΔΥΜ), Κώστα Μιχαλόπουλο (Πρόεδρο οργανωτικής επιτροπής Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας) και Στέλιο Μπούρα (εκπρόσωπο ΣΔΥΜ στην ΕΟΣΛΜΑ-Υ). Παρών ήταν και ο βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του ΣΔΥΜ Πέτρος Κωνσταντινέας, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση της συνάντησης και στη χορήγηση της αιγίδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο υφυπουργός ενημερώθηκε για την ιστορία και τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και για την αλματώδη εξέλιξη του Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, ενώ συζητήθηκαν και διάφορα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον υφυπουργό, η αντιπροσωπεία του Συλλόγου συνοδευόμενη από τον Πέτρο Κωνσταντινέα πραγματοποίησε και μία σύντομη επίσκεψη γνωριμίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.