Μήνυση Π. Μαντά κατά του Περιφερειάρχη

0

«Σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, “κρείτον του λαλείν το σιγάν”», αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς σε γραπτή δήλωσή του.

Τη Δευτέρα (24/9/18), κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης εξέφρασε τη λύπη του “για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη και σήμερα ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου”, φωτογραφίζοντας έτσι τον κ. Μαντά, κατηγορώντας τον ότι πήγαινε τότε στο γραφείο του και του ζητούσε (επιπλέον) μαύρο χρήμα για ιδιοκτήτη μέσου μαζικής ενημέρωσης.

Ο κ. Μαντάς στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού.

Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.