“Λαϊκός Δρόμος” στη Φοινικούντα

0

Τον “Λαϊκό Δρόμο” FinikoundaRUN2018, που περιλαμβάνει αγωνίσματα 10.000μ , 5.500μ, 1000μ και 100μ (τζούνιορ), διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαΐου, o πολιτιστικός σύλλογος Φοινικούντας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου- Νέστορος και αθλητικά σωματεία αλλά και εθελοντές.

«Όσοι λάβουν μέρος στο FinikoundaRUN2018 θα διανύσουν μια συναρπαστική διαδρομή καθώς τον αγωνιστικό τους παλμό θα συντροφεύει η πανέμορφη και ξακουστή ακτογραμμή της περιοχής που έχει αγαπηθεί και έχει δοξαστεί στο πανελλήνιο αλλά και στο εξωτερικό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθενται ακόμα τα εξής:

«Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια φορέων, εθελοντών, αθλητών και χορηγών με στόχο την προβολή του τόπου αλλά και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος.. Χρήσιμες πληροφορίες έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα www.finikoundarun.gr. Για την ασφαλή διεξαγωγή θα μεριμνήσει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Θα χρησιμοποιηθούν 50 εθελοντές τόσο στους σταθμούς τροφοδοσίας όσο και στην εκκίνηση/τερματισμό και η τοπική αστυνομία. Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι/ες οι δρομείς καθώς και t-shirt. Στην ψηφιακή προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμμετέχει και ο φορέας ψηφιακής προβολής “Στην ομορφιά που χάνεται”» .

μοιραστειτε το:

Comments are closed.