Και με τη… βούλα αντιδήμαρχος ο Α. Καραγιάννης

0

Η αναμενόμενη υπογραφή της απόφασης ορισμού του Α. Καραγιάννη ως αντιδημάρχου υποδομών (εδώ), στη θέση του παραιτηθέντος Δ. Δημόπουλου, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα (διαβάστε εδώ), υπογράφηκε χθες (Δευτέρα) και ανακοινώθηκε σήμερα.

Με άλλη απόφασή του που υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος ορίζει «Αντιδήμαρχο Υποδομών, Καραγιάννη Ανδρέα του Νικολάου, Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας» (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, με Απόφαση του Δημάρχου (26/2018) αντικαταστάθηκε ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Δημήτρης Δημόπουλος πριν τη λήξης της θητείας του, διότι υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους. Ο Δήμαρχος όρισε Αντιδήμαρχο Υποδομών στη θέση του αντικατασταθέντος, για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας, δηλαδή μέχρι 31.8.2019, το Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Καραγιάννη, μεταβιβάζοντας σε αυτόν τις ίδιες αρμοδιότητες. Ο κ. Καραγιάννης ορίσθηκε, επίσης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Α. Καραγιάννης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και το Δημοτικό Συμβούλιο θα επιλέξει νέο Πρόεδρο αυτού του Νομικού Προσώπου στη συνεδρίασή του της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018. Πρόθεση του Δημάρχου είναι να προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας το Δημοτικό Σύμβουλο Σαράντο Μαρινάκη και ως νέο μέλος του ΔΣ και για τη θέση της Αντιπροέδρου τη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Οικονομάκου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.