Προσυνεδριακή για το «Κίνημα Αλλαγής»

0

ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟ

Πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε το «Κίνημα Αλλαγής» στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού Διαλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (28/2/2018), στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Rex”, στην Καλαμάτα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφού εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Καλαμάτα, «την πόλη του πολιτισμού, την πόλη που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια αλματώδη ανάπτυξη», όπως είπε.

Συνεχίζοντας ευχήθηκε «η χώρα να μπει και πάλι σε μια ενάρετη περίοδο ανάπτυξης, ευημερίας απασχόλησης και τελικά να υπερηφανεύεται πως είναι μια χώρα ισχυρή στην περιοχή, στην Ευρώπη και ως σημαντική δύναμη ασκεί ένα ρόλο ιδιαίτερα προβεβλημένο και καθοριστικό για το λαό της αλλά και για τους λαούς της περιοχής».

Αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» είπε: «Στόχος μας είναι να πάμε ενωτικά στο συνέδριό μας, να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας και να αποκτήσουμε τη φυσιογνωμία που ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της πατρίδας και στη συνέχεια όλοι μαζί να στρατευθούμε σε μια προσπάθεια που θα αναδείξει το «Κίνημα Αλλαγής σε μια ισχυρή πολιτική δύναμη με ρόλο και λόγο καθοριστικό στις μετεκλογικές εξελίξεις».

Στη συνέχεια πήραν το λόγο ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της «Δημοκρατικής Αριστεράς¨Γιώργος Μπουλμπασάκος και ο Μενέλαος Γερονικολός. Συντονιστής ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής, Τάκης Παπαδόπουλος.

 

μοιραστειτε το:

Comments are closed.