Κίνημα Αλλαγής: Οι Μεσσήνιοι της ΚΠΕ

0

Στη σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή (ΚΠΕ) προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με την απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Στην ΚΠΕ συμμετέχουν εκπρόσωποι των  κοινωνικών και παραγωγικών φορέων  (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της  Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στην Κ.Π.Ε συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Διευθυντές των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές.Συνολικά, τα μέλη θα ανέλθουν περίπου στα 400.

Από τη Μεσσηνία συμμετέχουν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή

  • Τάσος Αποστολόπουλος
  • Μενέλαος Γερονικολός
  • Νάντια Γιαννακοπούλου
  • Δημήτριος Κουσελάς
  • Τάκης Παπαδόπουλος

Ακόμα συμμετέχουν ο αθλητικογράφος της ΕΡΤ Νίκος Τσώνης που κατάγεται από την Μεσσηνία, ο αντιπεριφερειάρχης (από την Αργολίδα) Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Αργύρης, Μιχαήλ Καρχιμάκης, Χάρης Καστανίδης, Λευτέρης Κατσικαρέλης, Συμεών Κεδίκογλου, Πάρις Κουκουλόπουλος, Δημήτριος Κουτσούκος, Λίνα Μενδώνη (ΓΓ ΥΠΠΟ), Κατερίνα Μπατζελή, Θάνος Μωραΐτης, Γρηγόριος Νιώτης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μανώλης Όθωνας, Δημήτριος Οικονόμου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτριος Ρέππας, Νίκος Σαλαγιάννης, Φίλιππος Σαχίνιδης, ο γνωστός δικηγόρος Αντώνης Βγόντζας Κ.Ά.

Εξάλλου Συμμετέχουν Τα Στελέχη Της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μπουλμπασάκος, Γιάννης Αμοιρίδης, Θεόδωρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θωμάς Ψύρρας κ.ά.

  • Δείτε εδώ όλα τα ονόματα
μοιραστειτε το:

Comments are closed.