Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών

0

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τα εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης – (ΚΕΥΔ) Ν. Μεσσηνίας, σε χώρο του ισογείου του ιστορικού Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή (19 Ιανουαρίου 2018), στις 11.30 το πρωί, από τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση.

Το γραφείο βρίσκεται στο ιστορικό Δημαρχείο, επί της οδού Αριστομένους, σε χώρο που έχει παραχωρήσει δωρεάν ο Δήμος. Το Κέντρο στελεχώνουν δύο υπάλληλοι, αποσπασμένοι από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και το Δήμο Οιχαλίας.

Η ανακατασκευή και η επίπλωση του χώρου βάρυναν το Δημοτικό Προϋπολογισμό. Στόχος είναι η εξυπηρέτηση όχι μόνο των πολιτών του Δήμου Καλαμάτας, αλλά ολόκληρης της Μεσσηνίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 11.00 το πρωί, ουπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Καλαμάτας στο Νέο Δημαρχείο, όπου θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, την οικονομική ανάπτυξη και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου και της περιοχής.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.