Θα υπάρξει άλλο ενδιαφέρον για τη ΝΟ.Δ.Ε της ΝΔ;

0

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ

Δέκα περίπου ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων (7 μ.μ. της 27ης Απριλίου 2018), για τις εσωκομματικές εκλογές προς ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της “Νέας Δημοκρατίας” -που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018- εκδηλώθηκε ανοιχτό ενδιαφέρον από τη Νατάσσα Κυριακοπούλου για τη διετή ανανέωση της θητείας της στην προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ακουστεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος άλλων προσώπων για τη συγκεκριμένη θέση. Όπως κυλούν μέχρι τώρα τα πράγματα, μικρή έως μηδενική φαίνεται η πιθανότητα κατάθεσης υποψηφιότητας από νέο πρόσωπο, ενώ όπως είχαμε αναφέρει σε ανάρτηση της 31/3/2018, προεξοφλώντας την υποψηφιότητα Κυριακοπούλου: «Ακόμη είναι άγνωστο αν πέραν της κας Κυριακοπούλου θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον κι από άλλα πρόσωπα, όπως στις εσωκομματικές εκλογές του 2016, από τους Παναγιώτη. Τζαβάρα, Παναγιώτη Σκιαδόπουλο και Νίκο Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι αρχικά επέδειξαν ενδιαφέρον, αλλά τελικά το απέσυραν. Έτσι, η Νατάσσα Κυριακοπούλου κατέλαβε την Προεδρία χωρίς εκλογές (16/4/2016)» (δείτε εδώ).

Βέβαια, μέχρι τις 7 το απόγευμα της 27ης Απριλίου 2018, οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλοι υποψήφιοι, αρκεί την αίτηση υποψηφιότητάς τους να τη συνοδεύει δήλωση υποστήριξης (με υπογραφές) 30 μελών του κόμματος, όπως προβλέπει η εγκύκλιος της Ν.Δ.

Είναι ενδεχόμενο, μετρώντας την κατάσταση, να υποβάλει τελικά υποψηφιότητα και ο Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας, προϊστάμενος του ΚΕΚ της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας, τον οποίον πάντα τον ενδιέφερε όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και γενικότερα οι κομματικές θέσεις, καθώς, σε μακροσκελή επιστολή που δημοσιοποίησε την 1η Μαρτίου 2018, κάτω από την υπογραφή του έχει τις ιδιότητες του μέλους του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ, του Τομέα Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ, της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ και της ομάδας έργου Στρατηγικού Σχεδιασμού ΝΔ.

Η φωτο του Π. Τζαβάρα που ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στις 4 Απριλίου 2018, ίσως να έχει τη σημασία της, ίσως όχι.

Η φωτο του Π. Τζαβάρα που ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στις 4 Απριλίου 2018, ίσως να έχει τη σημασία της, ίσως όχι.

Στη συγκεκριμένη επιστολή που έφερε τον τίτλο «Τζαβάρας: “Αλλάζουμε πρώτοι, για να εμπνεύσουμε όλη τη χώρα”» και έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ανέφερε:

«Στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, κυριάρχησε το «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα». Να αλλάξουμε όσα πρέπει, ώστε να γίνει μια χώρα σύγχρονη, ζωντανή, ευημερούσα, αισιόδοξη και ασφαλή. Αυτό είναι το όραμα της Νέα Δημοκρατίας και για αυτό το όραμα θα πρέπει να δώσει ο καθένας μας τον δικό του αγώνα, από το δικό του μετερίζι.

Πρώτα από όλα όμως, θα πρέπει να εμπνεύσουμε ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού -το οποίο σήμερα είτε αδιαφορεί είτε έχει απογοητευτεί- να δει με διαφορετική οπτική την πολιτική και τους πολιτικούς. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στα υγιή κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας είναι ότι “δεν πρέπει να επιτρέψουμε να αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς, χωρίς εμάς”».

Εξάλλου, η νυν Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας της Ν.Δ., Νατάσσα Κυριακοπούλου, σε ανακοίνωση της για την εκ νέου υποψηφιότητά της για διετή ανανέωση της θητείας της στη συγκεκριμένη θέση, αναφέρει ότι «…είμαστε μία από τις καλύτερες ΝΟΔΕ όσον αφορά την εκλογική ετοιμότητά της…», ενώ κάνοντας λόγο για το έργο της διετίας σημειώνει ότι «…δουλέψαμε αθόρυβα και αποτελεσματικά. Κάναμε μια νέα αρχή σε νέα γραφεία, οργανώσαμε δράσεις, αναδείξαμε και αναδεικνύουμε τα προβλήματα. Μεταδίδουμε ασταμάτητα σε όλο το Νομό το πρόγραμμά μας…»

kyriakopoulou N3

Υποστηρίζει ακόμα, θέλοντας να ενισχύσει την υποψηφιότητά της, ότι «δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διψήφιο ποσοστό της κυβέρνησης και στη Μεσσηνία αυτό το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο», ενώ κάνει λόγο για «αήθεις και ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκα μέχρι και πρόσφατα», σημειώνοντας πως «τέτοιες άνανδρες συμπεριφορές δε με πτοούν».

Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση της Νατάσσας Κυριακοπούλου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.