Η 3η Γαλάζια Νύχτα, με 4 επίκεντρα

0

H 3η Γαλάζια Νύχτα σε συνέχεια των δύο εκδηλώσεων κατά τα προηγούμενα χρόνια, διοργανώνεται από τον Δήμο Καλαμάτας, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, από τις 9 το βράδυ και μετά.

«Η Γαλάζια Νύχτα συνεχίζεται, μετά τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις πέρυσι και πρόπερσι, με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής της Καλαμάτας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

galazia nyxta 3

Σε συνέντευξη Τύπου για την Γαλάζια Νύχτα, σήμερα Τετάρτη (20 Ιουνίου 2018), ο Δήμαρχος ανέφερε:

«Μεθαύριο Παρασκευή, από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, έχει οργανωθεί από το Δήμο και φορείς μία μεγάλη εκδήλωση στην παραλιακή ζώνη μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια, που είναι η Γαλάζια Νύχτα. Νύχτα της θάλασσας, νύχτα του καλοκαιριού, νύχτα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης! Θα υπάρξουν μουσικά συγκροτήματα, γενική κινητοποίηση των επαγγελματιών και ο καιρός αναμένεται καλός.

Η Γαλάζια Νύχτα έχει διαφημιστεί σε ολόκληρη τη νότια Πελοπόννησο. Καλώ τον κόσμο να κατέβει στην παραλία να διασκεδάσει, να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες γιατί περιμένουν αυτή τη βραδιά, που είναι το μεγάλο ξεκίνημα για την κορύφωση του καλοκαιριού. Μάλιστα, έχει ληφθεί πρόνοια από το Δήμο, ώστε η βραδιά να είναι όμορφη και για αυτούς που δεν μπορούν να ξοδέψουν για τη διασκέδασή τους.

Ο κ. Βεργόπουλος έχει την ευθύνη του συντονισμού. Υπάρχει συνεννόηση με την Τροχαία, η Δημοτική Αστυνομία θα είναι εκεί, θα είναι εκεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Υπάρχει πρόνοια για τα ζητήματα ασφάλειας, όμως ο καθένας πρέπει να προσέχει.

Εύχομαι καλή διασκέδαση, καλά να περάσει ο κόσμος, αυτή η βραδιά της κορύφωσης του τουρισμού στην πόλη να είναι μία όμορφη και διασκεδαστική βραδιά για όλους μας!».

TA ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ

Επίκεντρα της 3ης Γαλάζιας Νύχτας θα είναι 4 σημεία στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας και της περιοχής της, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βεργόπουλος:

  1. Κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας, με το εξής πρόγραμμα: δραστηριότητες γνωριμίας με τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας (19.00 – 21.00), μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς (21.00 – 22.00) και χοροί από όλες τις Σχολές Χορού (22.00 – 00.30)
  2. Έναντι Ιερού Ναού Ανάστασης: μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και happenings
  3. Δημοτικό parking οδού Ναυαρίνου: μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς, χορευτικά, ζωντανή μουσική και happenings
  4. Μικρά Μαντίνεια: μουσική από DJs, χορευτικά από Τοπικούς Συλλόγους.

Νερό θα προσφέρεται δωρεάν στο κοινό, από την τοπική εταιρεία «Ανδανία», το οποίο θα παγώσει με τη βοήθεια της εταιρείας Σπανούδη.

Στην περιοχή του Ιερού Ναού Αναστάσεως θα υπάρχει σημείο Πρώτων Βοηθειών, ενώ το Δήμο θα συνδράμουν σε θέματα ασφάλειας της εκδήλωσης οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Γαία.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.