Η Ν.Δ. περιμένοντας Νίκα, άκουσε τους “γαλάζιους” του Τατούλη

0

Ικανοποιημένος για τη στάση των γαλάζιων περιφερειακών συμβούλων του -της “Νέας Πελοποννήσου”- που συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της “Νέας Δημοκρατίας”, στην οδό Πειραιώς, με κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Μάκη Βορίδη και τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αναστάσιο Γαϊτάνη.

Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι του Π. Τατούλη, συμπεριλαμβανομένων και των αντιπεριφερειαρχών, με μία μόνο εξαίρεση, διατύπωσαν τη στήριξή τους προς τον νυν Περιφερειάρχη, τον οποίον όμως η “Νέα Δημοκρατία”, δεν δείχνει διατεθειμένη να ξαναστηρίξει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Αντίθετα φαίνεται να “κλειδώνει” το όνομα του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα, σύμφωνα με πληροφορίες μας από πηγή της οδού Πειραιώς, ως τον εκλεκτό που θα στηρίξει η “Νέα Δημοκρατία” για υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οδό Πειραιώς περιμένουν τον κ. Νίκα, ο οποίος ζήτησε μικρή πίστωση χρόνου, για την οριστική απάντησή του.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΈΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ 

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πέτρος Τατούλης αναφέρει: «Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.

Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.

Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη το 2019.

Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.