Η μεταποίηση της επιτραπέζιας ελιάς

0

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η “ΑΝΕΛΙΞΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων” συνδιοργανώνουν ανοικτή παρουσίαση του καινοτόμου συστήματος που έχει αναπτύξει η Ισπανική εταιρεία GLOBAL OLIVE στη μεταποίηση της επιτραπέζιας ελιάς, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 7:30 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Πλατεία 23ης Μαρτίου).

Το καινοτόμο σύστημα της Global Olive επιτυγχάνει:

  • μείωση του χρόνου παρασκευής, μείωση του κόστους (περίπου 20%),
  • μείωση αποβλήτων (περίπου 70%),
  • ιχνηλάτηση σε όλα τα στάδια παρασκευής
  • καλύτερη ποιότητα στο τελικό προϊόν

Χρησιμοποιεί αισθητήρες για να παρακολουθεί συνεχώς τη διαδικασία παρασκευής των ελιών, ελέγχει την ωριμότητα και το χρώμα τους. Με το κατάλληλο πρόγραμμα ο παραγωγός λαμβάνει αυτόματα ακριβή πληροφόρηση και  προχωρά στα επόμενα στάδια παρασκευής των ελιών με μεγάλη ακρίβεια, οικονομία και ταχύτητα.

Μετά την παρουσίαση θα δοθεί η δυνατότητα συζήτησης με τους Ισπανούς ειδικούς σε θέματα μεταποίησης της ελιάς.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.