Η λήξη της σχολικής χρονιάς στο 17ο Δημοτικό Σχολείο

0

17o telos 2Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες εκδηλώσεις το απόγευμα της Πέμπτης (14/6/18), αλλά και το πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα:

Και το παγωτό κερασμένο

Με αναδρομή στα Παραδοσιακά επαγγέλματα και στα παραδοσιακά παιχνίδια κύλησε η όμορφη γιορτή στο προαύλιο του σχολείου την Πέμπτη (14/6/18) από τις 19:00 έως τις 22:00. Και το παγωτό φυσικά ήταν κερασμένο και… πεντανόστιμο.

Τελετή αποφοίτησης

Τελευταία μέρα στο Δημοτικό σχολείο η χθεσινή ημέρα (Παρασκευή 15/6/18), για τους μαθητές της Στ τάξης. Τους ευχήθηκαν υγεία και καλή σταδιοδρομία στο Γυμνάσιο. Και φυσικά… τα καθιερωμένα δωράκια από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων.

17o telos 5

Βιβλιοφάγοι…. 

Τους επαίνους παρέλαβαν από τα χέρια της κας Χρύσας οι βιβλιοφάγοι την Παρασκευή (15/6/18) το πρωί. Και για τους 4 πρώτους και καλύτερους υπήρχε ένα δωράκι που δε θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από ένα υπέροχο βιβλίο.

17o x 4

Πιστός στο ραντεβού του ο κύριος Πορφύριος

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 9.00 το πρωί, το σχολείο δέχθηκε μια ξεχωριστή επίσκεψη. Ο κύριος Πορφύριος Ξεχωριστός, ο διάσημος ήρωας του Νικόλα Ανδρικόπουλου, αφηγήθηκε τις περιπέτειες του και ευχήθηκε «χαρούμενο καλοκαίρι»! Οι μαθητές της Γ’ και της Δ’ τάξης τον ακολούθησαν στα ταξίδια του και αναπαρέστησαν θεατρικά τις διδακτικές εμπειρίες του, προσφέροντας μας πολλά μηνύματα που απασχολούν τον σημερινό κόσμο, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής, Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου. Βασικό σημείο του θεατρικού ήταν η διαφορετικότητα.

17o telos 4

Εκπλήξεις από τους μαθητές

Καλό καλοκαίρι ευχήθηκαν την Παρασκευή στους μαθητές του 17ου Δ.Σ. που είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν η παρουσίαση ενός θεατρικού δρώμενου με Θέμα “Η φωτιά του Προμηθέα”.

17o telos 3

μοιραστειτε το:

Comments are closed.