Η “Εθνική Τράπεζα” και στην οδό Αθηνών

0

Ξεκίνησε χθες, Τρίτη 10 Απριλίου 2018, τη λειτουργία του κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Αθηνών 115, στην Καλαμάτα. Διοικητικά ανήκει στο κεντρικό κατάστημα της Καλαμάτας και θα εξυπηρετήσει το δυτικό τμήμα της πόλης και του Δήμου και ιδίως τους επαγγελματίες, σε μία περιοχή με πολλές επιχειρήσεις.

Σήμερα, Τετάρτη (11/4/18), ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων,  Αθ. Ηλιόπουλο, επισκέφθηκε το νέο κατάστημα της Εθνικής, όπου συναντήθηκε με το Διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Απόστολο Καπετανάκη και άλλα στελέχη της Τράπεζας. Σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο Π. Νίκας χαρακτήρισε τη λειτουργία του καταστήματος «πολύ θετική ενέργεια» και εξέφρασε ευχαριστίες για το γεγονός αυτό.

ethniki ath2

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το νέο κατάστημα πρόκειται να καλύψει μεγάλες ανάγκες στη Καλαμάτα και τη δυτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας. Εκτίμησε δε ότι η λειτουργία του καταστήματος της ΕΤΕ αποτελεί αποτέλεσμα της λειτουργίας του Δημαρχείου στη δυτική πλευρά της πόλης, κάτι που έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία της περιοχής, καθώς δημιουργούνται νέες εμπορικές επιχειρήσεις και οι αξίες της γης σταθεροποιήθηκαν.

Ο κ. Καπετανάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την επίσκεψη, τις ευχές του και τη συνεργασία. Επεσήμανε δε ότι ήδη έχει τοποθετηθεί ATM στο νέο κατάστημα, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει άλλο ένα εντός του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.