Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια

0

Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, στην Καλαμάτα, με τη συμμετοχή και του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση, συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Η ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο και θα αρχίσει στις 2 μετά το μεσημέρι, θα εστιάσει σε:

  • Ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας την ήδη ψηφισμένη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
  • Υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας την υπό ψήφιση νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Στην εκδήλωση θα μετάσχει ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φ. Κουρμούσης, με σκοπό:

  1. Να παρουσιασθεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, δηλαδή τόσο για «κόκκινα» δάνεια, όσο και οφειλές προς το Δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ)
  2. Να απαντηθούν ερωτήσεις / απορίες που θα θέσουν οι συμμετέχοντες
  3. Να τεθούν από τους συμμετέχοντες ειδικά θέματα που χρήζουν επίλυσης, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά τη νομοπαρασκευαστική διαδικασία, καθώς και στη διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να μετάσχουν όλοι οι τοπικοί φορείς, μεταξύ των οποίων, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών, ο Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών κ.ά.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.