Ζητούν συζήτηση για τη διαχείριση απορριμμάτων

0

ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Για την πορεία του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, ύστερα από την επιστροφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΦΟΔΣΑ από το Ελεγκτικό Συνέδριο ζητούν να συζητηθεί σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου 18 περιφερειακοί σύμβουλοι.
Η επιστολή της πλειονότητας των παρατάξεων και των συμβούλων της μειοψηφίας προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο, με ημερομηνία 22-01-2018, έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Μετά την με αριθ. Ε΄ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ με ΠΡΑΞΗ 435/2017 απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου με βάση την οποία επεστράφη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο ΦΟΔΣΑ η Προγραμματική Σύμβαση και με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις μεθοδεύσεις στην αγοραπωλησία των χωραφιών στην Παλαιόχουνη για την ιδιωτική χωροθέτηση της ΜΕΑ.
Ζητάμε σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας και το νόμο, να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα «Πορεία στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο».
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Νικόλαος Πατσαρίνος, Περικλής Μενούνος, Παναγιώτης Γκανάς, Στέλλα Σωφρονά, Γεώργιος Γαβρήλος, Κωνσταντίνα Βουδούρη, Παναγιώτης Αλευράς, Ανδρέας Πουλάς, Νικόλαος Γόντικας, Ευάγγελος Γούργαρης, Παναγιώτης Ξεροβάσιλας, Γεώργιος Τζαμουράνης, Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Σταύρος Χρυσαδάκος, Σαράντος Αλεξανδρής, Βασιλακόπουλος Θεόδωρος, Σούκουλη-Βιλιάλη-Πανοπούλου Μαρία – Ελένη, Χρήστος Αντωνόπουλος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.