Ευχαριστίες για το Δημοτικό Πεταλιδίου

0

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛ. ΧΑΡΙΤΣΗ

Τις ευχαριστίες του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, για την «ζωτικής σημασίας χρηματοδότηση» του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου με 450.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προκειμένου να επισκευαστεί, εκφράζει με επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πεταλιδίου. «Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο σχολείο, ο Αλέξης Χαρίτσης είχε ανακοινώσει κονδύλι 450.000 ευρώ που θα διατεθεί μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών στον Δήμο Μεσσήνης ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά κτιριακά προβλήματα που παρέμεναν άλυτα επί χρόνια, παρά τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών.

«Είμαστε στο 2018 και αυτό που αντικρίζουμε σήμερα παραπέμπει σε προηγούμενους αιώνες! Είναι μια κατάσταση ντροπιαστική!», είχε δηλώσει ο αναπληρωτής Υπουργός. Μάλιστα, ο κ. Χαρίτσης είχε ζητήσει «συγγνώμη από τους γονείς, τους δασκάλους και τους κατοίκους του Πεταλιδίου για αυτή την τραγική κατάσταση», τονίζοντας ότι «θα περιμένουμε σε μερικούς μήνες να δούμε ένα διαφορετικό σχολείο».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.