Επιμορφωτική ημερίδα για Νηπιαγωγούς

0

Επιμορφωτική ημερίδα για τις Νηπιαγωγούς της 7ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Αρκαδίας, με τίτλο “Διδακτικές προσεγγίσεις, πρακτικές και βιωματικά εργαστήρια, μέσα από την Παιδαγωγική Freinet”, διοργανώνεται την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018, από τις 8:15 το πρωί έως τις 2:15 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης (Συνοικισμός Κολοκοτρώνη).

Βασικοί εισηγητές: Olivier Francomme, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Picardie Jules Verne – Amiens, France και Δέσποινα Καρακατσάνη, Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Την ημερίδα διοργανώνουν το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, στο πλαίσιο δράσεων του Περιφερειακού Δικτύου «Εκπαίδευση πάνω-μέσα-για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο 7ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Αρκαδίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Νικολούδη Τριανταφυλλιά.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.