Επιθέσεις από αγέλες σκύλων στο Μελιγαλά

0

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Μελιγαλά και της ευρύτερης περιοχής από αγέλες αδέσποτων σκύλων που περιφέρονται και επιτίθενται σε περαστικούς, με κίνδυνο για τη ζωή τους. Αρκετούς έχουν δαγκώσει και τραυματίσει, με αποτέλεσμα να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες.
Αυτό μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, μεταφέροντάς μας ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε και είχε οδυνηρή κατάληξη. Προ ημερών, όπως μας είπαν, στο Σοκάκι, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας που γειτνιάζει με τον Μελιγαλά, αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε ηλικιωμένο μοτοποδηλάτη, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί σοβαρά. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύτηκε σε κωματώδη κατάσταση, πριν τελικά υποκύψει στα τραύματά του, ύστερα από μερικές ημέρες.
Οι κάτοικοι του Μελιγαλά που μας γνωστοποίησαν το γεγονός, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση, διατυπώνοντας τους φόβους τους όχι μόνο για τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και γι” αυτή την ίδια τη ζωή τους, αν δεν αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα από τους αρμόδιους φορείς.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.