Επανερχόμαστε στο «καυτό» θέμα των δασικών χαρτών!

0

Χθές 21-4-2017 και ώρα 07:30 μ.μ. στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου Χαλκιδικής, έγινε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Τι πραγματικά ισχύει για τους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ;». Όπως βλέπετε η αφίσα από το ΣΥΡΙΖΑ ΝΕ Χαλκιδικής,αναφέρεται στην παρουσία:

Α) Του κου Σωκράτη Φάμελλου,Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και:

Β) Της Κας Κατερίνας Ιγγλέζη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.

Θεωρούμε ότι το ακροαματικό κοινό, δεν θα εγνώριζε κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και οι δύο προαναφερόμενοι προσεφέρθησαν να το ενημερώσουν (το κοινό τους!). Όμως οι πληροφορίες…, όπως μας σφύριξε ένα πουλάκι (σαλλονικιώτικο), λένε κάτι που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, όπως:

  1. Έχει πραγματικά προβλήματα η Χαλκιδική;;; (πολύπαθος τόπος από την εποχή του Χρήστου Πάχτα, αν θυμάμαι καλά !), έχει και ποια ;;;
  2. Αν συγκριθούν με τα προβλήματα της ΜΑΝΗΣ και πολλών άλλων περιοχών, ποία διαφορά προκύπτει;;; θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε όλοι οι Έλληνες!
  3. Γιατί επελέγη η Χαλκιδική και ο Πολύγυρος;;;
  4. Σε πιά εκλογική περιφέρεια εκλέγεστε εσείς Κε Υπουργέ και εσείς Κα βουλευτίνα ;;; Δεν έχει ακόμη Σκουριά-σει το μυαλό μας, αγαπητοί μου!
  5. Θεωρώ άκυρες τις πληροφορίες και σας δηλώνω ότι:
  • Ελάτε από κοινού στην Καλαμάτα, πάρτε μαζί σας και τον άλλο Υπουργό Περιβάλλοντος, (Οικολόγο-Δασολόγο), Κο Τσιρώνη, να μας μιλήσετε σε ανοιχτή πλέον συγκέντρωση και ΟΧΙ κομματική ή ειδικού σκοπού, για τους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, που προσφάτως, σε συνέχεια του Ν.4389/2016 τροποποιήσατε και δεν μας ακούσατε τους «Απαράδεκτους» ΜΑΝΙΑΤΕΣ, όπως αδικαιολόγητα μας αποκάλεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, όταν στις 2 Μάρτη 2017, (θυμάστε;), σας επισκεφτήκαμε στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια στο μέγαρο Μαξίμου!
  • Ο Αγώνας μας είναι ΔΙΚΑΙΟΣ και συνεχίζεται!!!
  • Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ!!!
  • Αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα μας, ανακαλέστε τους ανηρτημένους ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να υπάρξει πραγματικά διόρθωση των αδικιών που ο Ν.4389/2017 μας δημιούργησε και το ξέρετε πλέον, μετά την επίσκεψη σε σας, της Επιτροπής Αγώνα Μάνης!!!
  • Δεν είναι στις προθέσεις μας, σύμφωμα με την τροπολογία της Μεγάλης Εβδομάδας που ψηφίσατε, ΟΥΤΕ η αγορά της ΔΙΚΗΣ μας ΓΗΣ, μα ΟΥΤΕ και η ενοικίαση!!!

Παναγιώτης Γκούζος

μοιραστειτε το:

Comments are closed.