Επίθεση Γ. Μπέζου στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

0

Σκληρή επίθεση κατά του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλη Γιαννακού, εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), εξαπέλυσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος. Αιτία της επίθεσης ήταν το γεγονός, ότι σήμερα Παρασκευή (9/2/18), κατά την απουσία του κ. Μπέζου στην 6η ΥΠΕ, ο Πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και σε συνέντευξή του απείλησε ότι θα καταγγείλει τον Διοικητή του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παράβαση καθήκοντος.

Ο κ. Μπέζος στην ανάρτησή του προκαλεί τον κ. Γιαννακό να πάει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ του συνέστησε «ως εργατοπατέρας και μην προσπαθείς με τέτοιους τρόπους να του υφαρπάξεις τα ψηφαλάκια για τις εκλογές που έχεις μεθαύριο…» προσθέτοντας ότι «αναγνωρίζω την αγωνία σου να μαζέψεις τα κουκιά για να ξαναείσαι Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ».

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του κ. Μπέζου έχει ως εξής:

ΆΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΕ…..ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!

Σήμερα πληροφορήθηκα και ενώ ήμουν σε συνάντηση εργασίας στην 6η ΥΠΕ, ότι ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Γιαννακός, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας και έδωσε συνέντευξη τύπου απειλώντας με ότι θα με καταγγείλει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παράβαση καθήκοντος.

Καταρχήν χαίρομαι που ο Γιαννακός δεν βρήκε σήμερα ένα Νοσοκομείο να καταρρέει, όπως συνηθίζει να λέει όταν βγαίνει στα κανάλια από δω και από και όταν μιλάει για το ΕΣΥ.

Κατά δεύτερον και σημαντικότερον, έχω να του πως το εξής: άκου Γιαννακέ, πήγαινε όπου θέλεις. Σε προκαλώ και σε προσκαλώ εγώ να πας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να πας σήμερα. Γιατί αυτό μου το έχεις πει ότι θα το κάνεις εδώ και κανά 2 μήνες. Συνεπώς μη παίζεις με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας ως εργατοπατέρας και μην προσπαθείς με τέτοιους τρόπους να του υφαρπάξεις τα ψηφαλάκια για τις εκλογές που έχεις μεθαύριο…..

Κατά τα άλλα, αναγνωρίζω την αγωνία σου να μαζέψεις τα κουκιά για να ξαναείσαι Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Για αυτό και η σημερινή σου επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας…Τώρα πόσο καλά τα μάζεψες και πόσα ταξίματα πήρες, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει!!!

μοιραστειτε το:

Comments are closed.