Ενημερωτική συνάντηση για ασφαλές διαδίκτυο

0

Ενημερωτική συνάντηση για γονείς σχετικά με την ορθή χρήση του Διαδικτύου από τους ίδιους και από τα παιδιά τους, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (23 Μαΐου 2018), το απόγευμα, στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

Εισηγήσεις παρουσίασαν: Η κα Αγγελική Ρουμελιώτου – Πούπουζα, επιμελήτρια ανηλίκων, η Θεοδώρα Νικολοπούλου και ο Βασίλειος Τσιούτσιας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας και η Νικολέττα Δημοπούλου, εκπαιδευτικός της Πληροφορικής του σχολείου.

Η Θεοδώρα Νικολοπούλου και ο Βασ. Τσιούτσιας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας

Η Θεοδώρα Νικολοπούλου και ο Βασ. Τσιούτσιας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας

Στην εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 17ου Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, οι εισηγητές εστίασαν τις ομιλίες τους στην πρόληψη που πρέπει να αναπτύξουμε ως ενήλικες και ως γονείς προκειμένου οι συμπεριφορές μας, που σχετίζονται με το διαδίκτυο, να αποτελέσουν θετικό παράδειγμα μίμησης για τα παιδιά μας.

Οι εκπρόσωποι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, εξήγησαν τον τρόπο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι γονείς προκειμένου να καταγγείλουν περιστατικά cyberbulling.

Και η εκπαιδευτικός του σχολείου καθοδήγησε τους γονείς σε πρακτικά θέματα που βοηθούν την γονική μέριμνα στο διαδίκτυο και πώς θα προτείνουν εκπαιδευτικούς διαδικτυακούς αλλά και ταυτόχρονα ενδιαφέροντες ιστοχώρους στα παιδιά τους

μοιραστειτε το:

Comments are closed.