Εγγραφές για τον 18ο Αγώνα Δρόμου

0

Άρχισαν οι εγγραφές για τον 18ο Αγώνα Δρόμου, που θα γίνει στις 28 Απριλίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στην Καλαμάτα. «Βάζουμε ρυθμό και φαντασία και 28 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα τρέχουμε και βαδίζουμε στην πόλη μας», είναι το σύνθημα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, διοργανωτών του 18ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δρομείς κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν και πάλι την Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας και μέσω της κεντρικής οδού Αριστομένους, ακολουθώντας τη διαδρομή Λιμάνι- Ναυαρίνου και μέχρι το Τέρμα της Παραλίας στο ξενοδοχείο Φιλοξένια (αναστροφή), σε μια πανέμορφη διαδρομή, στην καρδιά της άνοιξης θα δώσουν το δικό τους μήνυμα άθλησης και χαράς, με τη συμμετοχή τους στον 18 Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας.

Οι αγώνας είναι αφιερωμένος στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ερυθρού Σταυρού.

«Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου», αναφέρουν οι διοργανωτές και προσθέτουν: «Ελάτε με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας το ΣΑΒΒΑΤΟ28 Απριλίου 2018 στις 18:00 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία! Προγραμματίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και κάντε τώρα την εγγραφή σας!»

Αγώνες:

  1. Δυναμικό Βάδισμα 10 χλμ.
  2. Αγώνας δρόμου 10 χλμ.
  3. Παιδικός Αγώνας 2 χλμ.

Τον 18ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας συνδιοργανώνει η Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη: Δήμου Καλαμάτας, Επιμελητήριου Μεσσηνίας, Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας, Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού.

Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων ΕΟΣΛΜΑΥ

– Για εγγραφές εδώ

– Προκήρυξη: εδώ

μοιραστειτε το:

Comments are closed.