Διεθνείς προσωπικότητες στο Λουτράκι

0

ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΜΑΪΟΥ 2018

Εξέχουσες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής σκηνής, όπως τον πρώην πρωθυπουργό της Ιρλανδίας John Bruton, τον Πρόεδρο της Συνέλευσης των Ευρωπαϊκών Περιφερειών Magnus Berntsson, τον Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων Hubert Cottogni, τον Αν. Πρόεδρο του Χρηματοοικονομικού Οργανισμού Rothschild & Co, Paolo Scaroni κ.α. θα υποδεχθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης το επόμενο διήμερο στο Λουτράκι.

Αφορμή αποτελεί το Συνέδριο που πραγματοποιείται 10- 11 Μαΐου από τον κορυφαίο εκδοτικό Οργανισμό Economist, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει ως θέμα: “Governance and Regional Arteries for Growth”. Την ατζέντα των εργασιών του συνεδρίου πλαισιώνουν πολλά θέματα γύρω από τη σχέση των εθνικών κυβερνήσεων με τις περιφέρειες στο νέο περιβάλλον της μετα-μνημονιακής περιόδου. Στο επίκεντρο θα τεθούν ακόμα ο ρόλος των περιφερειών στο εγχείρημα της βιώσιμης ανάπτυξης, τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το μοντέλο ανάπτυξης «θαύμα» της Ιρλανδίας κ.α.

Στο Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Consultant Editor του Economist John Andrews, ομιλητές θα είναι ακόμα Υπουργοί, Περιφερειάρχες από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και αρκετοί ξένοι και Έλληνες επιχειρηματίες.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.