Διαμόρφωση κόμβου στην Αθηνών & Μπουλούκου

0

Η διαμόρφωση του κόμβου στην συμβολή των οδών Μπουλούκου – Αθηνών – Κλαδά, στην Καλαμάτα, ανατέθηκε, μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, στον Νικόλαο Ηλ. Σορόλη, έναντι 24.800 € (με το ΦΠΑ).

komvos Mpouloukou

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Καλαμάτας οδηγήθηκε στην απόφαση τεχνικής παρέμβασης, με πλήρη ανάπλαση του χώρου της μικρής πλατείας -όπου σε εσοχή θα δημιουργηθεί στάση λεωφορείων- στην συμβολή των προαναφερομένων οδών μετά τη «διαπίστωση ότι η στάση των λεωφορείων επί της oδού Αθηνών και έμπροσθεν του καταστήματος Mπασέα (έξοδος Αθηνών) δημιουργεί σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, αλλά και προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επιβατών, σε συνδυασμό με τα διπλοπαρκαρίσματα και την άναρχη, γενικά, στάθμευση στην τριγωνική μικρή πλατεία με την προτομή του ήρωα Μπουλούκου, που υπάρχει μερικά μέτρα δυτικότερα της στάσης».

Ο κόμβος στην  συμβολή των οδών Μπουλούκου – Αθηνών – Κλαδά

Ο κόμβος στην συμβολή των οδών Μπουλούκου – Αθηνών – Κλαδά

Στην ανακοίνωση σημειώνεται τέλος, ότι «η συγκεκριμένη στάση θα διευρυνθεί, θα κατασκευασθεί εσοχή για την εξυπηρέτηση των επιβατών των λεωφορείων στην έξοδο της οδού Αθηνών και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.