Για “αδίστακτη πολιτική συμπεριφορά” κατηγορεί τον Π. Τατούλη

0

Για “αδίστακτη πολιτική συμπεριφορά του, που δεν διστάζει για ακόμη μια φορά να σπιλώνει υπολήψεις και ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του αφήγημα” κατηγορεί ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, απαντώντας στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας που εκδόθηκε σήμερα (3/10/19) με το οποίο κατηγορείται «για την “ανάμειξή” του στην υπόθεση του κοριού» στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου Ελένης Αλειφέρη.

Στην απάντησή του, την οποία τιτλοφορεί “Αλήθειες και ψέματα!”, ο κ. Μαντάς αναφέρει τα εξής:

“Είναι αλήθεια!

Το μόνο που με συνδέει με τον κ. Πέτρο Τατούλη είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος μας (Π). Όπως επίσης το μόνο πράγμα που μας συνδέει με τον κ. Νίκο Μπελογιάννη είναι το αρχικό γράμμα του επώνυμού μας (Μ).

Είναι ψέμα!

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η μήνυση και η αγωγή που κατέθεσα δεν αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως θεσμό, που ακόμη και σήμερα υπηρετώ, αλλά στρέφονται εναντίον του κ. Τατούλη ως φυσικό πρόσωπο.

Κατανοώ ότι έπειτα από 9 χρόνια στη θέση του Περιφερειάρχη, του είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι κι ο ίδιος είναι ένας απλός θνητός όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι πολίτες.

Είναι πολιτική παραφροσύνη!

Η προσπάθεια του να με αναμείξει με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, που ξέσπασε επί των «ημερών» του, μια υπόθεση η οποία βρίσκεται ήδη σε τακτική ανακριτική διαδικασία, υποδηλώνει ξεκάθαρα την αδίστακτη πολιτική συμπεριφορά του, που δεν διστάζει για ακόμη μια φορά να σπιλώνει υπολήψεις και ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του αφήγημα.

Είναι ξεκάθαρο!

Θυμίζω στον ίδιο και στους συνεργάτες του ότι ο κ. Τατούλης είναι ο κατηγορούμενος και αυτός έχει κληθεί να υπερασπιστεί τα ψέματά του.

Είναι πολιτικά δειλό!

Από τη σημερινή του συκοφαντική ανακοίνωση να λείπει η υπογραφή του.

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτευτής ΝΔ Ν. Μεσσηνίας”

μοιραστειτε το:

Comments are closed.