Απογευματινά Ιατρεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

0

Αρχίζει από την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων (κάθε Τετάρτη από τις 3 έως τις 7 το απόγευμα) στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.Υ4α/147881/25.11.2010 Υπουργική Απόφαση σχετικά με την ολοήμερη λειτουργία των Νοσοκομείων, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω της υπηρεσίας 14500 ονομαστικά με τον ιατρό της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει, επισημαίνοντας ότι αιτούνται απογευματινού ιατρείου.

Οι γιατροί που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και το κόστος της επίσκεψης που έχει οριστεί με βάση την ανωτέρω υπουργική απόφαση, έχει ως εξής:

giatroi nos 1

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 27213 63691 (κ. Ιωάννου).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΖΟΥ

Σε σχετική με το θέμα ανάρτησή του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Μπέζος «προς αποφυγή…….παρεξηγήσεων!!!!», όπως αναφέρει, σημειώνει:

«…και επειδή το θέμα προσφέρεται για σπέκουλα περί εμπορευματοποίησης της δημόσιας υγείας και άλλα τέτοια τρελά…..να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πραγματάκια.

  1. Συνεχίζουν να λειτουργούν καθημερινά τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, όπου στην μεγάλη πλειοψηφία των ειδικοτήτων ο χρόνος αναμονής δεν ξεπερνά την 1 βδομάδα με 10 μέρες. Θυμίζω ότι φέτος εμπλουτίστηκαν και με τη λειτουργία νέων ειδικοτήτων όπως νευροχειρουργού-αγγειοχειρουργού-παθολόγου ογκολόγου-δερματολόγου κλπ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!
  2. Μέσω των απογευματινών ιατρείων παρέχεται η δυνατότητα σε κάθε ασθενή που θέλει, να εξεταστεί από γιατρό της επιλογής και της αρέσκειάς του (όπως ακριβώς θα έκανε εάν επέλεγε να επισκεφθεί έναν ιδιώτη ιατρό). Συνεπώς του παρέχει το Νοσοκομείο μια ακόμη δυνατότητα επιλογής.
  3. Όλο το προσωπικό που εμπλέκεται στη λειτουργία των απογευματινών ιατρείων, προκύπτει μετά την δικιά τους αίτηση συμμετοχής και μοιράζονται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό το τίμημα της επίσκεψης. Το υπόλοιπο ποσοστό πηγαίνει στο ταμείο του Νοσοκομείου και αποτελεί έσοδό του.
  4. Το κόστος της κάθε επίσκεψης προκύπτει με βάση σχετική Υπουργική Απόφαση. Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κινείται στη κατεύθυνση το αμέσως επόμενο διάστημα περεταίρω μείωσης τους.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.