Αξιώνουν με αγωγές ένα εκ. € από τον Περιφερειάρχη

0

Μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση έχουν καταθέσει ο Διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού BestTv Νίκος Μπελόγιαννης και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, αξιώνοντας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αυτό αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο οποίο προστίθενται ακόμα τα εξής:

«Ο κ. Μπελογιάννης απαιτεί 500.000 ευρώ γιατί τόλμησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά του ως θεσμός και ως πρόσωπο. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην αγωγή του ομολογεί την “ενοχή” του, εφόσον αποδέχεται ότι χαρακτηρίζοντας την υπόθεση του κοριού ως “Τατούλης – Gate” στο παρουσιαζόμενο από αυτόν σκάνδαλο, στο οποίο προσέδωσε το επώνυμο του Περιφερειάρχη, γνώριζε επακριβώς τη βλάβη που του προξενούσε.

Η απαίτηση επίσης 500.000 ευρώ του κ. Μαντά θα δώσει την ευκαιρία κατά την ακροαματική διαδικασία να δοθούν δημόσια απαντήσεις στους πολίτες για την “ανάμειξή” του στην υπόθεση του κοριού, για τον οποίο έχει παραδεχθεί ότι ενώ γνώριζε, σκοπίμως το απέκρυψε από τον Περιφερειάρχη. Θα δοθούν ακόμη απαντήσεις για το πώς συνδέεται η υπόθεση αυτή με την αλλαγή στάσης του, καθώς από την εξύμνηση του Πέτρου Τατούλη και του έργου της Περιφερειακής αρχής μεταστράφηκε σε ύβρεις, συκοφαντίες και αγωγές οικονομικών απαιτήσεων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.