Αντιπεριφερειάρχης ο Βασίλειος Σιδέρης

0

Καθήκοντα Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου αναλαμβάνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλειος Σιδέρης, με απόφασή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, όπως αυτός ανακοίνωσε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Η κίνηση αυτή του κ. Τατούλη, όπως και η αποδοχή της πρότασης, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Σιδέρης είναι ένα από τα πιο ισχυρά στελέχη της «Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα» και αντικαθιστά την Ελένη Παναγιωτοπούλου, κεντρικό στέλεχος της Ν.Δ., που παραιτήθηκε απο τη συγκεκριμένη θέση, στις16/10/18, όταν ανακοινώθηκε η στήριξη Νίκα ως υποψηφίου Περιφερειάρχη, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεωρώντας την ως πράξη κομματικού καθήκοντος, παραμένοντας όμως περιφερειακή σύμβουλος Αργολίδας. Θυμίζουμε, ότι η κα Παναγιωτοπούλου παραιτήθηκε την ημέρα,  καθόδου του Προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη στην Κορινθία.

Ο κ. Σιδέρης, σημαντικό στέλεχος της Ν..Δ. στην Αργολιδα, Περιφερειακός σύμβουλος από το 2010 (στα αριστερά του Π. Τατούλη στη φωτό), Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, υποψήφιος βουλευτής το 2015, με αξιοσημείωτη παρουσία, αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Δημόσιας Υγείας Πολιτισμού και Παιδείας, το οποίο κατείχε η Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Ο Β. Σιδέρης, ακολουθώντας αντίθετη πορεία από αυτή της Ελένης Παναγιωτοπούλου, όλα δείχνουν πως όχι μόνο θα είναι στο πλευρό του Π. Τατούλη στις επόμενες εκλογές, άλλα έχει κλείσει και τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, σε περίπτωση κατά την οποία θα πρωτεύει ο συνδυασμός που θα συμμετάσχει.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.